Het kleine kortingsboekje

Het kleine kortingsboekje biedt een mooie mogelijkheid om jouw onderneming onder de aandacht te brengen bij ouders (to-be) die volop op zoek zijn naar kwaliteitsproducten en -diensten voor hun kleintjes. Door deel te nemen aan dit boekje vergroot je niet alleen je zichtbaarheid, maar krijg je ook de kans om nieuwe klanten aan te trekken en je merk te versterken.

Ben je klaar om écht gezien te worden?

Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf

Breng jouw bedrijf onder de aandacht op ons waardevolle platform. Met een kortingscode of aanbieding in het boekje vergroot je jouw zichtbaarheid bij jouw specifieke doelgroep: aanstaande en jonge ouders. Je krijgt daarnaast ook een mooie vermelding op ons Instagram account.

Hoe wordt het boekje verspreid?

Het kleine kortingsboekje wordt verspreid door alle deelnemende ondernemers door het boekje toe te voegen aan klantbestellingen en kan daarnaast ook worden uitgedeeld op relevante evenementen. Door het boekje op deze manier te verspreiden, krijgen alle deelnemende ondernemers de kans om nieuwe klanten aan te trekken en tegelijkertijd hun merk te versterken.

Hoeveel boekjes worden er gedrukt en ontvang ik?

Elke deelnemer van het kleine kortingsboekje ontvangt 100 exemplaren van het boekje. Stel je eens voor, met 20 enthousiaste deelnemers betekent dit dat jouw bedrijf wordt vertegenwoordigd in maar liefst 2000 boekjes die worden verspreid in Nederland en België!

Wat zijn de kosten voor deelname aan het boekje?

Profiteer niet alleen van de exposure en zichtbaarheid bij een breed publiek, maar ook van de voordelige prijs. De deelnamekosten bedragen slechts 89 euro. Dit betekent dat je voor een bescheiden investering, van €0,89 per boekje, de mogelijkheid krijgt om jouw bedrijf te presenteren aan duizenden potentiële klanten.

“Maar ik kan dan toch net zo goed adverteren op Facebook voor dat bereik?”

Zeker! Maar laat je niet misleiden door de lagere kosten van adverteren op Facebook met een vergelijkbaar bereik. Het kleine kortingsboekje bereikt niet alleen 2000 views, maar richt zich op 2000 huishoudens, wat dus resulteert in meer “views” en betere exposure. Laten we eens kijken naar enkele voordelen die het boekje te bieden heeft, ten opzichte van adverteren op Facebook.

  In het boekje is jouw advertentie tastbaar en blijvend aanwezig. Potentiële klanten kunnen het boekje keer op keer doorbladeren, waardoor je merk langdurig onder de aandacht blijft.

  Het boekje richt zich specifiek op ouders (to-be) en geïnteresseerden in baby- en kind gerelateerde producten. Hierdoor bereik je direct de juiste doelgroep die actief op zoek is naar jouw producten of diensten.

  In het kleine kortingsboekje is er minder concurrentie van andere adverteerders. Je advertentie valt meer op en krijgt meer aandacht van de lezers.

  Het fysieke boekje straalt een gevoel van authenticiteit en betrouwbaarheid uit. Potentiële klanten vertrouwen op de zorgvuldige selectie van bedrijven en aanbiedingen in het boekje, waardoor jouw advertentie een hoger niveau van geloofwaardigheid krijgt.

  Mensen besteden vaak meer tijd aan het lezen en verkennen van een fysiek boekje. Dit leidt tot een hogere aandacht en betrokkenheid bij jouw advertentie in vergelijking met de vluchtige aandacht die sociale media-gebruikers hebben.

  Een tijdelijke Facebook advertentie gaat snel voorbij.

  Met Facebook-advertenties moet je vaak extra tijd en moeite investeren om je doelgroep nauwkeurig te targeten.

  Op Facebook moet je concurreren met talloze andere advertenties die constant de aandacht van gebruikers proberen te trekken.

  Facebook advertenties worden soms als minder betrouwbaar ervaren vanwege de hoeveelheid misleidende of ongewenste advertenties.

  Mensen scrollen Facebook advertenties 9 van de 10 keer door en besteden er weinig tot geen aandacht aan.

Doe mee met het kleine kortingsboekje en word onderdeel van een groeiende community van ondernemers die hun krachten bundelen. Samen creëren we een win-win situatie, waarbij jouw bedrijf groeit en ouders profiteren van exclusieve voordelen.

Claim nu je plek
voor maar €89!

 89,00Dit wil ik!

Specificaties: A6 formaat, 2000 exemplaren per oplage, 20 ondernemers, 100 boekjes per deelnemer, €0,89 per boekje, inclusief QR code naar jouw website


Het kleine kortingsboekje is een initiatief van Dace Media.   Genoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW.
Voor vragen, mail naar info@dacemedia.nl